söndag 20 augusti 2017

FRÅN KAOS TILL KLARHET–sista lördagsrepetitionen före genrep

19 augusti3



















Det var spännande att möta hela gruppen efter två månaders uppehåll och idag med  nytillkomna killar på tekniksidan - Filip Lohman och Gabriel Förnes. Eftersom vi inte har varken ljud eller ljus på plats får dom vänta sig igenom spelet för att se vad musikalen handlar om . Dräkterna är i stort sett färdiga, sången låter  riktigt bra och orkestern är en upplevelse – ändå är det mer kaos än kontroll för idag ska allt ske utan manus – amatörskådisens fasa.

19 augusti4

19 augusti5

Den här dagen är sufflören den absoluta huvudpersonen, en man inte kan undvara men just idag får jag reda på att vi ingen har. Kaoskänsla hos deltagarna men så kommer räddningen – Cathrine, som spelar en roll i musikalen, hoppar in och räddar situationen.

19 augusti6

P1050138

Det är bra låtar i musikalen, skrivna av Peter Edvinsson ,och det är värt att komma bara för att lyssna på killarna som spelar  Tony, Samuel och Jeremiah – fullt ös med glädje som grädde på moset. Vi älskar dom!

19 augusti7


P1050139

TILL SIST: En reflexion av liten fyraårig son  till deltagare, som då och då hört sin mamma repetera repliker och sjunga sånger hemma:”Mamma, Jesus kommer att älska din teater!”  En bra recension tycker jag, så boka plats. Varför BOKA plats är det inte bara att komma? Visst är det så, men vi spelar på platt golv, och bäst ser man från de första fyra raderna – som reserveras för den som bokat plats! Så enkelt är det. Jag sätter in en annons igen så du ser vart du ska ringa. Och som sista nyhet den här dagen.

19 augusti


handouts musikalen-page-004

Det har blivit oskarpa bilder denna gång men det är vad vi har, fotografen hade jättemycket  att stå i;  han plåtade,  beställde pizzor, fixade scenen, städade kapellet och såg till att det var snyggt i köket. Inte illa av en 82 årig gentleman, som får maskineriet att rulla  runt omkring mej och som däremellan hinner lyssna på musiken och lägga sig i regin. TACK!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar